Izbornik Informacijski sustav prostornog uređenja

Održana javna izlaganja o Prijedlogu Prostornog plana Parka prirode Biokovo

MAKARSKA, 11. ožujka 2015., ZAGVOZD, 12. ožujka 2015.
                                 
U Makarskoj, u aparthotelu Miramare, Šetalište Svetog Petra 1 , 11. ožujka 2015. godine s početkom u 12.00 sati i u Zagvozdu, u osnovnoj školi Zagvozd, Trg zabiokovskih junaka Domovinskog rata 4, 12. ožujka 2015. godine s početkom u 12.00 sati održana su javna izlaganja o Prijedlogu Prostornog plana Parka prirode Biokovo.

Javna izlaganja održana su u sklopu Javne rasprave o Prijedlogu Prostornog plana Parka prirode Biokovo koji se provodi u razdoblju od 2. ožujka 2015. do 31. ožujka 2015. godine.

Javna izlaganja održali su predstavnici Hrvatskog zavoda za prostorni razvoj, koordinatora izrade plana u ime nositelja izrade Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Javne ustanove Parka prirode Biokovo i Zavoda za prostorno uređenje Splitsko-dalmatinske županije, stručnog izrađivača plana.

Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osiguran je Javni uvid u Prijedlog Prostornog plana Parka prirode Biokovo svakim radnim danom u terminu od 9:00 do 12:00 sati i to u:
  • Gradu Makarska – u prostorijama Grada, Obala kralja Tomislava 1, soba 26,
  • Općini Zagvozd – u prostoru općinske vijećnice, Franje Tuđmana 65.
Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Prostornog plana Parka prirode Biokovo mogu se upisivati u Knjigu primjedbi na mjestu održavanja javnog uvida za vrijeme njegova trajanja, dati u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja ili pisanim putem uputiti nositelju izrade – Ministarstvu graditeljstva i prostornoga uređenja putem JU Zavoda za prostorno uređenje Splitsko-dalmatinske županije, Domovinskog rata 2, 21 000 Split, najkasnije do zaključenja javne rasprave 31. ožujka 2015. godine.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika